Musikbranschlunch - Tema klassisk musiker

Till hösten återkommer vår populära musikbranschlunch med möten och nätverkande för våra medlemmar och externa aktörer. Det första eventet har temat klassisk musiker/konstmusiker i Öresundsregionen. Vilka arbetssätt, möjligheter och utmaningar har klassiska musiker idag och framöver? Hur kan man som klassisk musiker verka i många olika genrer och skapa olika uttryck?

På plats finns fem intressanta personer som håller 15 minuters “talks”. Ni får dessutom chansen att “Fika with an international manager”.

Vi tänker oss att dagen ska kunna ge en push för samarbeten i Öresundsregionen och södra Sverige men också med kontinenten då vi har besök online från vårt grannland Polen.

Vi serverar lunch och kaffe till det facila priset av 40 kronor. Betalning sker på plats via swish.

Datum: 27 OKTOBER 2023

Tid: 12:00 - 16:00

Plats: REHAB KULTUR - Spånehusvägen 83

50 platser finns tillgängliga, så OSA nu för att säkra din plats! Öppet för HELA MUSIKBRANSCHEN

Ej medlem ännu? Bli medlem här—->


Anmäl dig i formuläret nedan! 50 platser först till kvarn.


12.00 Hej & välkomna med Astrid Selling

12.45 Regin Petersen på Arts Music denmark

13.15 Maria P Rodrick

13.45 Jonatan Sersam -Ars Nova & Sound spaces Malmö

14.15 Love Cerda Ojensa - Aloaded

14.00- Magdalena Szuba - Fika with an international business person - ONLINE

14.00-16.00 EFTERHÄNG!


MEDVERKANDE TALARE

Emelie Roos i en intervju med Musikcentrum Syds verksamhetsledare Astrid selling om hur hon arbetar som klassisk musiker. Hon berättar bland annat om Höör Barock kollektivet och dess vänförening.

Höör Barock

Magda Zsuba är utbildad klassisk pianist från Polen. Hon har nyligen tagit sin master från Berkley Music Business colleg i Spanien och du får cjhansen att fika med henne över en kaffe online.

 

Jonatan Sersam är kompositör och klassisk pianist som berättar om sitt engagemang med Ars Nova och Sound spaces/ i Malmö.

Jonatan Sersam

Hertzbreakerz

Regin Petersen är utbildad kompositör från Det Kongelige Danske Musikkonservatorium och har tidigare varit chef för KLANG festival och har en bakgrund som entreprenör, producent och mycket mer. Han är ansvarig för samtidsmusik på Arts music Denmark.

ARTS MUSIC DENMARK

 

Maria P. Rodrick är violinist på Malmö Opera, har undervisat violinpedagog på Malmö, Musikhögskola men har också valt att arbeta för att utvidga musikaliskt berättande. Hon har undersökt på vilket sätt man kan utveckla musikeryrket och den egna arbetsmarknaden. Hon kommer prata om vilka vägar hon valt för att utveckla den egna yrkeskarriären parallellt med den mer klassiskt traditonella.

Love Cerda Ojensa, Senior Label Manager på Hybrid bolaget ALOADED. Love berättar om hur han och Aloaded jobbar med digital distribution och promotion för klassisk musik .


+

Kom och ta en kaffe med Stefan Klaverdal!

Stefan Klaverdal är en av de mest aktiva ljudkonstnärerna och kompositörerna i sin generation i Sverige, och han spelas flitigt över hela världen. Hans musik beskrivs som mörk och mystisk, samtidigt kalejdoskopisk med en dramatisk kvalitet samt lyrisk och vacker. På musikbrannschlunchen så representerar Stefan Ravinen som är en mötesplats för konst, musik, upplevelser och design. Här verkar Stefan som programansvarig för musik och scenkonst.

RAVINEN

Stefans webbsida


+