ADR Foley/STAMP för musiker!

Introduktion till ADR och Foley/Tramp med Silas Bieri

I samarbete med Filmcentrum Syd bjuder vi in till en introduktionsworkshop om ADR och foley/tramp. Workshopen leds av Silas Bieri. Under workshopen kommer vi bland annat att prata om Foley, Roomtones, Ambiences IR-Impulser ADR/Dialogue och hur dessa används för att bygga upp filmens ljudbild.

Silas Bieri har en masterexamen i ljudteknik vid Manufacture – Haute école des arts de la scène, i Lausanne (Schweiz). Sedan dess har han levt och arbetat internationellt med storskaliga evenemang, musikproduktioner och komposition inom scenkonst, film och samtida dans över hela världen. Idag arbetar han främst som ljuddesigner, gör studioarbete och skapar ljud för den kreativa industrin och konstscenen.

När: 19 mars kl 16.00-19.00

Var? Rehab Kultur, Malmö (Spånehusvägen 83)

Workshopen är gratis för medlemmar hos FilmCentrum Syd och Musikcentrum Syd. Om du inte är medlem så tillkommer en kostnad på 250 kronor som swishas på plats.


Anmäl dig här: —-> FORMULÄR


Sista dagen för anmälan är den 14 mars. OBS! Begränsat antal platser, invänta bekräftelse på att du fått en plats!

Är du inte medlem, men vill bli?

FilmCentrum Syd: https://filmcentrumsyd.se/blimedlem/

Musikcentrum Syd: https://www.musikcentrumsyd.se/ansok




Workshoppen är öppen och kostnadsfri för dig som är Musikcentrum Syd medlem, musikbranschmedlem och i mån av plats även dig som är medlem i en annan centrumbildning. Om du inte är medlem så kostar det 250 kronor och du swishar på plats. Begränsat antal platser.