Sousou & Maher Cissoko

Sousou & Maher Cissoko

Sousou&Maher.jpg

Medverkande:
Sousou & Maher Cissoko

Hemsida:
www.sousoumaher.com

Kontakt:
jaliyaconnection@gmail.com

Infoblad – PDF

Korans magiska värld

Sousou & Maher Cissoko är hyllade musiker som sedan 2006 har turnerat världen över! 2013 uppträde de bland annat på Polarprisutdelningen där de rörde Youssou Ndour till tårar. De har gedigen erfarenhet av att i Sverige såväl som utomlands arbeta med barn och ungdomar med olika bakgrunder och förutsättningar.

De har bland annat blivit inbjudna till Washington DC för att, som enda svenska akt, ha konserter och workshops på ”Euro Kids 2013”, USA:s största kulturfestival för barn. Där uppträdde de på det prestigefyllda Kennedy Center For Performing Arts, Sveriges Ambassad och flera skolor runt om i staden. 

Sousou & Maher Cissoko har i Sverige turnerat med en lång rad mycket uppskattade barnföreställningar genom Estrad Norr 2014, Sommarscen Malmö 2014, Kulturhuset i Stockholm, Länsmusiken i Stockholm (2006-2008 och 2011-2012), samt i Sörmland och Västergötlands län (07/08). Deras föreställningar har varit mycket uppskattade av både barn och vuxna. 

Ett huvudtema i allt de arbetar med är budskapet om musikaliska och mänskliga möten. Missa inte chansen att boka en spännande barn/ungdom/familjekonsert som berör och väcker såväl kreativitet som tankar hos publik i olika åldrar.

Alla artister →