Back to All Events

Föreläsning & Medlemsträff

  • Mazettihuset, Musikcentrum Syd 29 Bergsgatan Malmö, Skåne län, 21422 Sweden (map)

Välkommen till föreläsning (FULLSATT!) & medlemsträff

Hur förhåller jag mig till marknadsföring av mig och mina projekt? Ett nödvändigt ont eller som en del av mitt konstnärskap och uttryck?

Efter föreläsningen ca kl.18.00 blir det samkväm med dryck, plats efter väderlek.

Föranmäl dig via formuläret nedan. Först till kvarn. Aktiviteten är riktad till medlemmar i Musikcentrum Syd och dessa har förtur.

Foto: Fredrik Gille

Foto: Fredrik Gille

Sousou Cissoko är sångerska, musiker och kompositör och en av Sveriges mest uppskattade Folk & Världsmusikartister. Hon är en av världens få kvinnliga koraspelare och mest känd som sångerska och gitarr/kora spelare i gruppen”Sousou & Maher Cissoko”.

Sedan debuten ”Adouna” med Maher Cissoko 2008 har hon släppt två kritikerrosade album. Stockholm-Dakar (2011) som nominerades till ”Årets Utgåva” på Folk & Världsmusikgalan och Africa Moo Baalu (2014) som belönades med Manifestpriset för ”Årets Folk”. Sousou har tillsammans med Maher producerat turnéer i fyra världsdelar på festivaler som Vancouver Folk Festival, Festival d’ete de Quebec, Nuits d’Afrique, Canada, Kennedy Center, USA, Gwanju World Music Festival, Sydkorea, Sauti Za Busara, Tanzania, Bali Spirit Festival, Indonesien, Way Out West, Peace & Love samt fått äran att tolka Youssou Ndour och röra honom till tårar på Polarprisutdelningen 2013.

Sousou arbetar heltid som frilansmusiker och har alltid spännande projekt på gång. Hon är också Artist In Residence på Malmö Musikhögskola och ordförande i Musikcentrum Syd. Därutöver har hon även studerat global utveckling och marknadsföring på Södertörns Högskola och Lunds Universitet och arbetat som projektledare inom insamling och kommunikation på Läkare Utan Gränser och Röda Korset.

Här beskriver Sousou sin föreläsning: "Under föreläsningen kommer jag att prata om hur jag förhåller mig till marknadsföring och ge konkreta exempel på hur jag har tänkt och arbetat genom åren. Jag kommer bland annat prata om ”Storytelling", "Top of Mind” och ”Mervärde" ur ett konstnärligt perspektiv, samt hur jag tänker för att skapa balans mellan alla roller jag har som artist. Jag har studerat marknadsföring och gått på en mängd föreläsningar men ofta känt att marknadsföringens begrepp och strategier inte helt går att överföra på konstnärliga projekt och har därför utvecklat ett förhållningssätt som passar mig och förhoppningsvis dig med! "

Föranmäl dig via formuläret nedan. Först till kvarn.

När: 24 augusti 2015 kl.16.00 - 18.00, efter föreläsningen har vi samkväm med dryck.

Plats: Bergsgatan 29 i Malmö

OBS! Aktiviteten är riktad till medlemmar i Musikcentrum Syd och dessa har förtur. Ansök om medlemskap här

FULLSATT!

Namn *
Namn


Earlier Event: May 25
ISPA Malmö/Köpenhamn 25 - 30 maj
Later Event: September 13
Arrangörsambitioner