Yoga för musiker – med Therese Åkesson

Foto: Carolina Wiehe Welroos

Yoga för musiker – med Therese Åkesson

Fem fredagsmorgnar i vår med start den 24 mars kommer singersongwritern och yogainstruktören Therese Åkesson att leda mjuk och hjärtöppnande yinyoga med inslag speciellt för musiker och artister. 

Yogan är ett av Therese viktigaste verktyg för kreativitet, öka sitt lugn och komma i kontakt med sin egen inre röst och känslor, vilket också har hjälpt henne i skapandeprocessen. Nu vill hon dela med sig av de verktyg hon har samlat på sig under sin tid med yogan.

– Det ska bli så kul att bjuda in mina musikerkollegor till yogans värld. Några är säkert bekanta med det sedan tidigare, men man är också väldigt välkommen även om man aldrig har provat på förut, säger Therese.

Vi samlas kl. 9.00 på Rehab Kultur och leds i ett mjukt yinyogapass, där Therese också väver in korta övningar kring kreativitet, stresshantering, reflektionsfrågor och annat som kan vara användbart för dig som musiker. Passet håller på till kl. 10.00, men man är välkommen att sitta kvar en stund och ta en kopp te efteråt.

Yogan är gratis för dig som är medlem, men anmäl dig till lou.folkesson@musikcentrumsyd.se så att vi har lite koll på hur många som kommer. Välkommen att delta vid alla eller enstaka tillfällen. Medtag egen yogamatta och filt.

Datumen för yogan är: 24/3, 31/3, 14/4, 28/4, 5/5 (med reservation för eventuella ändringar) Uppehåll under påskveckan.

Vår medlemsmentor Lou Folkesson kommer också vara med och leda gruppen. 

Varmt välkomna!