Musikcentrum Syd + REHAB Kultur = Sant!

Rehab.jpg

Musikcentrum Syd + REHAB Kultur = SANT!

Ni har kanske märkt att REHAB Kultur har dykt upp både här och där i Musikcentrum Syds flöde den senaste tiden och det finns det en anledning till. Musikcentrum Syd har nämligen flyttat! För ett par veckor sedan lämnade vi Resurscentrum på Mazettihuset och har nu ett nytt kontor bland konstnärsateljéerna på REHAB Kultur.

Sorgligt såklart att lämna de fina systerorganisationerna på Resurscentrum, men åh så spännande med ett nytt ställe! Vårt kontor är visserligen superliter och saknar fönster, men vi är glada ändå, för i kontraktet ingår också det helt magnifika allrummet på REHAB Kultur, med publikläktare, lunchrestaurang och pingisbord! Här kommer vi kunna ordna en massa kul framöver!

Redan nu finns Open Workspace på REHAB Kultur varje onsdag kl. 10-14 för den som vill ha ett sammanhang att sitta och jobba i. En gång per månad ordnas kulturkvällar under titeln REHABRULLE. Kvällarna har redan gästats av flera av Musikcentrum Syds medlemmar! Titta in på REHAB Kulturs Facebook-sida om ni vill vet mer!

REHAB Kultur ligger mitt i Östra Sorgenfri i Malmö och vill man ta sig till oss med kollektivtrafik går det utmärkt att hoppa av bussen på Nobeltorget eller Spånehusvägen. Som vanligt kan man kontakta oss för att boka möte eller hålla utkik i våra digitala kanaler för info om aktuella events. Vi hoppas på mycket besök framöver!

Spånehusvägen.jpg