Back to All Events

Skrivarfika med Katarina Scott

  • Resurscentrum/Producentpoolen 29 Bergsgatan Malmö, Skåne län, 21422 Sweden (map)

Teatercentrum Södra och Danscentrum Syds Producentpoolen organiserar en skrivarfika.

Musikcentrum Syd har fått möjligheten att bjuda in tre stycken (3st) musiker/medlemmar med administrativerfarenhet och som har intresse att söka sig samarbete med Scenkonstområdet. Fikat och workshopen har ett Scenkonstfokus!

16 SEPTEMBER KL 14 – 16 PÅ PRODUCENTPOOLEN, Bergsgatan 29, Malmö

Katarina Scott arbetar på The Creative Plot och som verksamhetsutvecklare för Kultur i Lunds Kommun. Hon driver även företag med inriktning på projektledning och hållbarhetsarbete inom event, kultur och resenäring. Ekonom i botten men med massor av erfarenhet från olika typer av organisationer och projekt.

Onsdag den 16 september kommer hon till oss på Producentpoolen och pratar om Malmö Stads Projektstöd, hur ansökan ser ut och vad som kan vara bra att tänka på inför en ansökan!

Deadline för Malmö Stads Projektstöd är 1 oktober 2015 så är du nyfiken, planerar att söka, vill veta mer – kom ta en kaffe med oss och lyssna på vad Katarina har att dela!

Först till kvar! Anmäl dig till: info@musikcentrumsyd.se Besked om du fått en plats kommer senast tisdagen 15 september. 

Mer info om Producentpoolen producentpoolen.se

 VÄLKOMMEN! 

Earlier Event: September 13
Arrangörsambitioner
Later Event: October 5
Kulturmässan i Malmö