Back to All Events

Samtal & utbyte kring barnproduktion med Gitte och Simon

  • Musikcentrum Syd Bergsgatan Malmö, Skåne län, 214 22 Sweden (map)

Musikcentrum Syd har bjudit in Gitte Pålsson och Simon Lussi till ett samtal och erfarenhetsutbyte kring musikproduktioner för barn och unga. Gitte och Simon kommer från två olika generationers artist/producentskap som framgångsrikt utvecklar koncept och producerar olika musikföreställningar till denna målgruppskategori. 

Samtalet utgår från dina frågor! Maila oss (info@musikcentrumsyd.se) eller skriv i Facebook-eventet.

Vi kommer även utgå från dessa frågor: Hur tänker Simon och Gitte när dom utvecklar en ny föreställning? Vilket projekt har varit lyckat, och varför? Hur mycket "pedagog" behöver jag vara för att lyckas? Vad finns det för olika inköpare och kunder för att kunna vara ute och spela? Hur ska jag tänka kring ålder på publiken?

Plats: Resurscentrum/Musikcentrum Syd, Bergsgatan 29, Malmö

Tid: Måndagen den 7 mars kl. 19:00 - ca 20:30, ANMÄL DIG via formuläret nedan.

Samtalsledare är Musikcentrum Syds verksamhetsledare Petter Wickman.

MISSA INTE våra exklusiva studiebesök på Musik i Syds utbudsdagar barn & unga 3 mars och 9 mars 2016!

Foto: Linus Morales

Foto: Linus Morales

GITTE PÅLSSON | Hon är sångerska, låtskriverska och musikant. Driver sitt eget skivbolag. Är utbildad rytmikpedagog och musikterapeut har hon frilansat som artist under snart 30 år i både Sverige, Danmark, Finland, Peru och Bolivia. Den bolivianska musiken och dess folk ligger henne varmt om hjärtat. Mer info: gitte.nu

SIMON LUSSI | Simon är musiker och skapar produktioner, projekt och föreställningar inom barnkultur. Han driver ett eget AB och samarbetar ofta med länsmusiker och kommuner runt om i södra Sverige. Mer info: simonlussi.se

ANMÄLAN DIN NÄRVARO. Aktiviteten riktar sig till professionella musikutövare men professionella kulturbranschen är välkommen! Begränsat antal platser.

Namn *
Namn