Back to All Events

Nå ut med rörlig bild!

  • Musikcentrum Syd 29 Bergsgatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
Nå ut med rörlig bild!

Rörlig bild blir allt viktigare för att nå ut med ett budskap och mobilen är många gånger ditt viktigaste redskap! Men hur gör du för att lyckas? Vad ska du tänka på och vilka tekniska hjälpmedel kan öka kvaliteten på din inspelning? Vilka redigeringsprogram finns till låg kostnad och vad kan de användas till?

"Att lyckas med att nå ut med rörlig bild" är en inspirerande föreläsning med värdefulla tips om hur man bäst producerar videoinslag med mobilen. Tyngdpunkten ligger på hur videoinslag byggs upp med scener och klipp – och inte minst hur ljudet hanteras på ett bra sätt. Vi går också igenom hur du kan redigera materialet direkt i mobilen, och hur du går tillväga för att publicera den färdiga filmen online. Föreläsningen hålls av Videoakademin.

Föreläsningen följs av en frågestund. Sedan bjuder vi på en lättare lunch.

När: Torsdagen den 26 april
Var: Bergsgatan 29, Resurscentrum för scenkonst, Malmö

Program:
9:30-11:00 Föreläsning
11:05-12:00 Frågestund
12:00-13:00 Lunch och mingel

Kursen är ett samarrangemang mellan Musikcentrum Syd, Danscentrum Syd och Teatercentrum Södra och gratis för våra medlemmar. Priset för ickemedlemmar är 150 kr. Deadline för anmälan är 18/4.

Anmälan för dig som är medlem i Musikcentrum Syd sker till:
carolina.wiehewelroos@musikcentrumsyd.se

Kolla in vår förra kurs "Varumärkesbyggande och storytelling" och se filmen från föreläsningen som nu finns på vår nya gemensamma youtube-kanal!

Ansök om medlemskap i Musikcentrum Syd här!