Back to All Events

Hur står det till med din hemsida?

  • Musikcentrum Syd 29 Bergsgatan Malmö, Skåne län, 211 53 Sweden (map)
webbworkshop.png

Webb-workshop på Mazettihuset!

Måndagen den 18 juni håller vi webb-workshop på kontoret på Mazettihuset igen! Vi hjälper dig utifrån dina förutsättningar och behov att utveckla din digitala närvaro! Det kan handla om strategi och konceptutveckling såväl som praktiska hjälp att bygga din sida. Vi är mest vana att arbeta med Squarespace och Wordpress, men tror att vi kan klara av att ge en hjälpande hand oavsett plattform. Vi inleder med en gemensam genomgång kl. 10 och fortsätter med handledning individuellt eller i grupp.

***

Självklart behöver du som musiker en egen hemsida för att marknadsföra dig själv och dina projekt till publik och arrangörer. Men hur den ska vara utformad för att fungera mest effektivt skiljer sig såklart åt beroende på vem du är och vad för slags projekt du jobbar med.

Men det är lätt att det där med en egen hemsida blir till ett ständigt gnagande dåligt samvete. Något som hamnar sist på listan bland allt annat viktigt som behöver bli gjort. Har du tänkt att du borde ha en hemsida men ännu inte kommit igång att bygga den? Har du en gammal hemsida som skulle behöva bytas ut eller fräschas upp? Har du en fungerande sida men har inte kommit dig för att uppdatera den på ett tag? Eller är du kanske igång med att bygga en helt ny hemsida men behöver nån att bolla med för att komma fram till hur du kommunicerar på bästa sätt till dina målgrupper?

Program:
Drop-in kl. 10-16

Här kan du läsa Astrids bästa tips från förra webb-workshoppen!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Carolina: carolina.wiehewelroos@musikcentrumsyd.se

Välkommen!