Astrid Selling - Ny vikarierande verksamhetsledare!

Astrid Selling

Hej!

Mitt namn är Astrid Selling och under det närmaste året kommer jag ha rollen som verksamhetsledare för Musikcentrum Syd. Jag ser fram emot att fortsätta det gedigna arbetet med att få organisationen på banan, men kommer också, tillsammans med Carolina, styrelsen och er medlemmar utveckla nya visioner och strategier.

Vem är då jag? Jag är riksspelman med rötterna i Blekinge, där jag bor som femte generationen på  släktgården Gamlegården. De senaste åren har jag drivit flera stora internationella projekt med ungdomar och musiker runt Östersjön. Jag komponerar och arrangerar musik för teater och kör, driver flera sångprojekt och sjunger i två a cappella-ensembler.

Jag är också digital kommunikationsstrateg och interaktionsdesigner med flera års erfarenhet av uppdrag på företag som IKEA, Axfood, Bredbandsbolaget, Kuoni m fl. Sedan 2003 driver jag mitt eget företag Flokk, och har i många år föreläst och coachat studenter och unga företagare i konceptutvecklingsprocesser.

Mitt hjärta bankar extra hårt för att utveckla musiker som entreprenörer, att hitta nya tankesätt och utifrån det utveckla spännande samarbeten.

Jag ser fram emot att få träffa er allesamman!

Välkommen upp på kontoret på en kopp kaffe, eller skicka ett mail, så kommer jag gärna och hälsar på er och ser hur ni arbetar!

Vi ses!

/Astrid Selling

Till nyhetsarkivet →