Din artistsida

Musikcentrum Syd är till för dig som yrkesverksam i musikbranschen. Vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för att du ska kunna livnära dig på din musik och utvecklas i din yrkesroll.

För att få ut så mycket som möjligt av ditt medlemskap är det viktigt att du skickar in aktuell info till oss om dig och dina pågående projekt. Och glöm inte proffsigt bild- och videomaterial! Materialet som du skickar in syns på vår hemsida, men kanske ännu viktigare är att det ger oss som arbetar på Musikcentrum Syd en bild av ditt konstnärskap och därmed möjlighet att visa upp dig på bästa möjliga sätt för samarbetspartners, arrangörer och bokare både i Sverige och internationellt.

Ta en titt på artistsidorna här!

Ny struktur på medlemssidorna
Under sommaren 2018 har en ny struktur byggts upp för våra artistpresentationer. Det som tidigare var Medlemssidor och Aktsidor har ny blivit Artistsidor. Tanken är att varje sida presenterar en bokningsbar artist, grupp eller projekt. Sidorna används för att presentera material för bokare och andra aktörer i musikbranschen. Det är alltså bara de medlemmar som har skickat in ett fungerande säljmaterial som finns presenterade på artistsidorna.

En fullständig lista över alla medlemmar hittar på medlemssidorna under föreningsinfo.

Akter / Projektinformation | Vi vill ha utförlig information om dina projekt. Vi kommer att presentera informationen på vår hemsida i form av programsidor. Tänk på att det framförallt kommer att vara arrangörer och eventuella framtida arbetsgivare som kommer att läsa denna information, men även musikerkollegor och andra möjliga samarbetspartners. Följ instruktioner och fyll i formuläret >> Akter / Projektinformation

Behöver du hjälp att utveckla din kommunikation och marknadsföring? Boka kostnadsfri konsultation med oss på Musikcentrum Syd!
Läs mer här!

Tillbaka →