Din artistsida

För att få ut så mycket som möjligt av ditt medlemskap i Musikcentrum Syd är det viktigt att du skickar in aktuell info till oss om dig som artist, dina akter och pågående projekt. Glöm inte proffsigt bild- och videomaterial! Materialet som du skickar in publiceras på vår hemsida och ger oss en bild av ditt konstnärskap och därmed möjlighet att på bästa sätt visa upp dig för samarbetspartners, arrangörer och bokare i Sverige och internationellt. Det är alltså bara de medlemmar som har skickat in ett fungerande säljmaterial som finns presenterade på artistsidorna.

Använd det här formuläret för att skicka in material till artistsidorna!

Ny struktur på medlemssidorna
Under sommaren 2018 har en ny struktur för våra artistpresentationer byggts upp. Det som tidigare var Medlemssidor och Aktsidor har blivit Artistsidor. Tanken är att varje sida presenterar en bokningsbar artist, grupp eller projekt. Sidorna används för att presentera material för bokare och andra aktörer i musikbranschen.

Ta en titt på artistsidorna här!

En fullständig lista över alla medlemmar hittar här!

Individuell coaching
Behöver du hjälp att utveckla din kommunikation och marknadsföring? Boka kostnadsfri konsultation med oss på Musikcentrum Syd!

Läs mer här!

Tillbaka →