Premiär för Måndagsmötet!

Nu har Musikcentrum Syd haft sitt första Måndagsmöte! på Inter Art Center. Ett gäng medlemmar var på plats för att få utbyte och kollektiv push framåt med sina egna målbilder i sikte!

- Jag som delvis frilans har själv längtat efter att få ha regelbundna måndagsmöte som "alla andra" arbetstagare, för att få processa och stämma av med kreativa och fina frilanskompisar, säger Petter Wickman, verksamhetsledare för Musikcentrum Syd. 

- Nätverket, inspirationen och utbytet från andra kreativa personer värdesätter jag högt. Jobbar man hårt som frilans med knappa resurser och energi så behöver man stöttning och pepp för att nå sina mål och vidareutvecklas, fortsätter Petter.

Första måndagen, 3 oktober, kom frilansmusiker med olika utmaningar och behov. En nyinflyttade slagverkare som sökte musiker och kunskap om hur branschen fungerar i Sverige just nu, en musiker som sökte måndagsrutin, en musiker som förberedde ansökningar och internationell lanseringar inför Womex, en gitarrduo som sökte tips och regi/scenografi-hjälp för sin produktion med en vokalist. Det var med andra ord en stor blandning av behov och utmaningar!

Nu fortsätter vi med Måndagsmötet! alla måndagar i oktober kl. 08:30 - 09:30 på Inter Art Center!

Ta med en jobbdatorn, eller bara kom och häng och ta en morgonkaffe med kolleger! Måndagsmötet utgår från dina behov och målsättning! Gör intresseanmälan här!

10 okt 08:30 - 09:30

17 okt 08:30 - 09:30

24 okt 08:30 - 09:30

31 okt 08:30 - 09:30

Ett projekt i samarbete med Inter Arts Center!

 

Juanjo med sina ensembler och bolag  Baires  förbereder sig inför  Womex  2016.

Juanjo med sina ensembler och bolag Baires förbereder sig inför Womex 2016.

Vill du bli medlem i Musikcentrum Syd? Läs mer här!

Till nyhetsarkivet →