Nå din publik! - Varumärkesbygge och storytelling för kulturskapare

Nå din publik! - Varumärkesbygge och storytelling för kulturskapare

Martin Thörnqvist

Den 27 november hade vi besök av Martin Thörnqvist som bland annat ansvarat för The Conference i Malmö. Under rubriken Nå din publik! delade Martin med sig av sina erfarenheter och tankar kring varumärkesbygge och storytelling i kulturbranschen. Föreläsningen och den efterföljande konsultationen var en del i ett samarbete mellan Musikcentrum Syd, Danscentrum Syd och Teatercentrum Södra! Vi är mycket glada för att arrangemanget var så välbesökt!

För dig som missade föreläsningen eller vill friska upp minnet kan du nu ta del av den igen på Resurscentrums nystartade gemensamma Youtube-kanal! Vår förhoppning är att kunna fylla på med mer material på kanalen under våren efterhand som vi gör nya gemensamma arrangemang!

Se föreläsningen här:

Om du vill titta närmare på presentationsmaterialet som Martin använde under föreläsningen, så finns den tillgänglig i pdf-format här! (Endast tillgängligt för dig som är medlem.)

Martin delade också med sig av lite fördjupningsmaterial efter föreläsningen:

Här hittar du matnyttiga tips om PR i musikbranschen!

Har du kommentarer, synpunkter eller egna erfarenheter du vill dela med dig av? Skriv gärna några rader i kommentarsfältet nedan!

Tillbaka →

Till nyhetsarkivet →