Plattform produktion söker singer songwriter med perfekt amerikansk accent

Plattform produktion söker amerikaner (bosatta i Europa) till Mia Hansen-Løves kommande långfilm Bergman Island med Greta Gerwig i huvudroll. Inspelning Gotland 16 juli-14 sep. Söker kvinna 25-35 som är singer songwriter med perfekt amerikansk accent. Inga skådespelarerfarenheter krävs.

Synopsis Bergman Island:
Tony and Chris, an American couple, both artists and filmmakers, are visiting the Island of Farö in order to participate to the “The Bergman Week” and to write their new films. During the entire summer, they will face some problems in their work, and their relationship, while the
frontier separating their life to fiction will start to blur.

Pdf med mer information om filmen.

Kontakt:
Cornelia Wadstedt
cornelia@plattformproduktion.se
0762618454

 

Nätverket för Demenskunskap söker efter ett band till en middag den 24 maj i Malmö!

”Vi anordnar Svenska Demensdagarna i Malmö i år den 24-25 maj och det är en konferens där ca 1200 deltagare från hela landet träffas och vidareutbildar sig inom området demens. Deltagarna är vårdpersonal, politiker, företag och andra som jobbar inom fältet. På kvällen den 24 maj hålls en middag och under den brukar ett band spela mellan rätterna och de fortsätter även efter middagen så att alla kan dansa och festa till dess vi stänger. Tidigare år har det varit band som spelat kända låtar som covers och dylikt i lite mer ”after ski”-anda.  Detta brukar alltid vara väldigt uppskattat och det blir alltid bra dans. Vi är inte själva hemmahörande i Malmö och har dålig koll på musikscenen nämligen så alla tips tas tacksamt emot!”

Är du intresserad så skriv i kommentarerna, eller maila info@musikcentrumsyd.se så förmedlar vi kontakt.

ERBJUDANDE: GIM MUSIKRESOR

HITTA POTENTIAL OCH NYA MÖJLIGA VÄGAR GENOM MUSIKEN!
Du som musiker upplever troligen att musik, såväl när du spelar som när du lyssnar, öppnar för närvaro, fördjupar upplevelser och skapar nya förhållningssätt till både världen omkring dig och världen inom dig. Med GIM-musikresor går du via musiken för att hitta potential och möjliga nya väger.

OM GIM: The Bonny Method of Guided Imagery and Music (GIM) är en psykoterapi- och självutvecklingsmetod som bygger på musiklyssande och samtal. GIM utvecklades av Helen Bonny i USA i början av 1970-talet. Sedan dess har GIM-terapeuter utbildats i ett flertal länder runt om i världen. Metoden har beröringspunkter med symboldrama och andra psykoterapimetoder där man arbetar med inre bilder i lätt förändrade medvetandetillstånd. GIM-terapeutens uppgift är att följa klienten, stödja, härbärgera och fungera som en länk till den yttre verkligheten. Efter musikupplevelsen, som varar ca 20-40 minuter, följer bildskapande och en verbal bearbetning.
(Text hämtad från Margareta Wärja, www.expressivearts.se)

LITE OM MIG: Jag har en master (MA) i musikterapi från Aalborg Universitet (2009) och har 15 års erfarenhet av att använda musik i kommunikationsrehabilitering, interaktion och i konstnärligt uttryck. Jag är elev på den skandinaviska GIM-utbildningen under ledning av Margareta Wärja (SE), Lars Ole Bonde (DK) och Svein Fuglestad (NO) där kontinuerlig uppgradering och handledning är integrerat.

PRAKTISKT: GIM-musikresan äger rum i en ljudanpassad lokal i centrala Malmö under sena eftermiddagar, kvällar och helger enligt överenskommelse. En session tar cirka 1,5-2 timmar.
KONTAKT:  kirsti(at)madeofsound.se// 0738131440

UNDER MIN UTBILDNING TILL GIM-TERAPEUT ERBJUDER JAG KOSTNADSFRI GUIDED IMAGERY & MUSIC (GIM) MUSIKRESOR TILL MUSIKCENTRUM SYDS MEDLEMMAR!

LÄS MER HÄR:
http://www.madeofsound.se/about/gim/

GIM musikresor.jpg

 

 

SÖKES: Musiker som spelar "instrument som inte är typiskt västerländskt"

Hej!
Jag söker musiker med utomskandinaviskt ursprung som spelar instrument som inte är typiskt västerländskt. Det är till ett gig i Malmö, direktsänt i SVT, TV4, Expressen och Aftonbladet. Litet gage finns. 

Har ni några kontakter som skulle vara intresserade av detta gig? 

Vänliga hälsingar,
Sebastian Petersen

Valombudsman
Centerpartiet i Skåne
0739 82 15 45
Väpnaregatan 6, 281 50 Hässleholm

www.centerpartiet.se/skane