Svar på vårt initiativ till att förmedla musik till Stadsbiblioteket i Malmö

I går fick vi svar av Koordinator Kersti Pullarits från Stadsbiblioteket som vi nyligen mötte och lämnade in musikförslag från nätverket av musiker kring förstudie Musikcentrum Syd till. Förslagen var på temat ljus och mörker som är Malmö Stadsbiblioteks tema för höst 2013. Så här svarar Kersti Pullarits på vårt initiativ: "Jag har lobbar för er här i huset. Har berättat att ni finns om man behöver anlita en musiker i samband med något annat program eller enbart för en konsert. Jag tror att det är bra att idéen är planterad och man behöver inte avskräckas om inte responsen blir omedelbar.

Vi hoppas på samarbete, även om jag inte kan lova något konkret just för ögonblicket." Kersti Pullarits, koordinator Malmö Stadsbibliotek.

Detta är en ganska bra början som vi kommer att fortsätta att arbeta med!  Tack alla ni som la tid på att skicka in musikförslag på så kort varsel!

Brita Björs, Anna Cederqvist Production, Trio Cara, Trio 1700, Duo Chiara, Trio Gapu, Trio Ali Sabha & bröderna Svensson, Sousou & Maher Cissoko, Nadine och Gabriel, Trio Dolce Tangarte, Ola Paulson, Erik Ask -­ Upmark och Anna Rynefors, Annika Jessen och Eva Kunde, Caroline Leander, Anna H Fält, Marcus Strand, Trio Karin Boye: Jag är bland dem som knappast finns och bara vet och minns.

Felicia, Petter och Sven!