Slutspurt och möten

Nu är vi inne på slutspurten av förstudien. 31 maj ska en rapport vara klar och fylld av allt vi har studerat, analyserat och konstaterat. Senast i går har vi haft avstämningsmöte med Region Skåne som följer projektet engagerat och nyfiket. Möten i Göteborg >> I maj ska vi vara på plats i Göteborg och träffa de andra musikcentrumbildningarna och vi har även exklusivt blivit inbjudna till att samtala och diskutera Svenskt Musikliv 2023 - Hur mår svenskt musikliv 2013 och hur vill vi att det ska se ut om 10 år?

Områdesexpert >> Vi är även inbjudna som områdesexpert kring att diskutera Malmö Stads framtida Kulturstategi. Det ser vi framemot!

Mingel >> I början av Juni siktar vi på att organisera ytterligare frilansmusikermingel i Malmö. Ett preliminärt datum är måndagen den 3 juni på kvällstid. Boka in. Vi återkommer med detaljer.

Kulturrådet >> Senare i juni, efter förstudiens slut, kommer vi möta upp och samtala med Kulturrådet och Musikcentrumbildningarna i Stockholm och diskutera finansiering och framtid.

Helt enkelt. Det är mycket på gång.

Petter Wickman