På gång | Deadline 27 mars!

I dagarna har vi träffat Martin Martinsson VD på Musik i Syd och samtalat om ett framtida Musikcentrum Syd i regionen och deras tankar kring det. Vi har även bokat in flera möten med frilansmusiker och organisationer, bl.a. med Musikhögskolan i Malmö. Just nu håller vi på att spika två träffar/mingel i Ystad och Helsingborg i början av april. Känner du frilansmusiker i Ystad och Helsingborg? Sprid gärna ordet om oss.

Vi testar att förmedla musik via vårt nätverk - deadline 27 mars!!!

Vi har fått möjlighet att lämna förslag till Stadsbibliotekets höstprogram 2013 från det nätverket kring Musikcentrum Syd? som växer fram här på facebook och kring de människor som var på vårt frilansmusikermingel.

Vi söker nu av er: solo, duo och ev. trio akter med musik på Temat Ljus och Mörker vilket är programtema för hela Stadsbiblioteket under hösten 2013. För publikgrupperna vuxen, ungdom, barn eller famlj. Ca 40-50 minuter.

Vi tänker oss att vi föreslår ett urval av ca tio akter, så varierat som möjligt.

Är du intresserad? Gör en färdig presentations pdf 1 sida, med länkar eller bifoga mp3 fil/filer, (dock ej mer än två), till oss om du har något som inrymmer temat ljus och mörker!Om du/ni har ett särskilt program för tex. barn/ungdom eller vuxen med ett paketpris, skriv ut pris.

Skicka till: musikcentrumsyd@gmail.com Kontaktperson: Felicia Konrad

Det måste tyvärr gå fort, Deadline är 27 mars, och sen gör vi, Petter Wickman, Sven Midgren och Felicia Konrad ett urval och föreslår detta urval till Stadsbiblioteket i början av april!