?Musikcentrum Syd har förmedlat musikförslag till Stadsbiblioteket i Malmö!

Nu har vi, Felicia Konrad och Petter Wickman, överlämnat musikförslag från nätverket kring förstudie Musikcentrum Syd till Kersti Pullarits, koordinator av de olika programverksamheterna på Malmö Stadsbibliotek!Mötet med Kersti Pullarits var ömsesidigt positivt, öppet och nyfiket. Den 2 april började också den nya chefen Torbjörn Nilsson han har tidigare både arbetat med Bibu (barn/unga scenkonstfestival) och den stora körfestivalen i Lund.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Förslagen vi lämnade in var ett urval av de 22 programförslag på temat ljus och mörker som inkom på en vecka till oss. Vi bugar oss för denna respons från det växande nätverket! Urvalet gjordes mycket med tanke på mängden av förslag att gå genom och med tanke på variation, publikgrupp och praktiska möjligheter just nu på biblioteket.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Eftersom stadsbiblioteket inte alls har haft professionella musikprogram under många år, utan endast haft konserter av Musikhögskolan, kulturskolan och amatörkörer, så är det en helt ny situation för dom att bli kontaktade på detta sätt. Därför kommer jag, Felicia att följa upp detta samtal senast den 22 april med Kerstin Pullarits för att höra lite hur detta har landat hos dem, och för att kunna fortsätta att samtala om möjliga samarbeten i framtiden. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Om stadsbiblioteket skulle bli intresserade av något/några program eller musik/musiker så kommer de att kontakta oss inom ganska snar framtid eftersom programmet inför hösten 2013 ska tryckas den 10 maj.
Om de kontaktar oss, så kommer vi att kontakta de musiker som det gäller! Det kan också bli frågan om att de kontaktar oss för att fråga efter något som kanske passar deras författarprogram därför känns det inte så meningsfullt att att vi presenterar vilka förslag som fanns i urvalet. Hoppas att ni kan ha överseende med det!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Initiativet att söka upp Stadsbiblioteket fick vi inspiration från Musik i Västs projekt "Musik på bibliotek" som funnits sedan 2008 , www.mcv.se/www.mcv.se/musik-pa-biblioteket
Detta material har vi också vidarebefordrat till Kersti Pullarits.
Det finns många bibliotek i Skåne!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
TACK! Alla ni som sände in förslag! NI är grymma! Vi har er i våra tankar!
Brita Björs, Anna Cederqvist Production, Trio Cara, Trio 1700, Duo Chiara, Trio Gapu, Trio Ali Sabha & bröderna Svensson, Sousou & Maher Cissoko, Nadine och Gabriel, Trio Dolce Tangarte, Ola Paulson, Erik Ask -­ Upmark och Anna Rynefors, Annika Jessen och Eva Kunde, Caroline Leander, Anna H Fält, Marcus Strand, Trio Karin Boye:  Jag är bland dem som knappast finns och bara vet och minns.
Med värme, Felicia, Petter och Sven!