Kråkspark - Väx Upp!

Kråkspark - Väx Upp!

Medverkande:
Hugo Gerdmar – dragspel/sång/cirkus
Klara Sjöblom – sång

Kontakt:
krakspark@hotmail.com

Väx upp! är en interaktiv föreställning som tillsammans med barnen utforskar naturens kretslopp och hur människor, natur och samhälle påverkar varandra. Med hjälp av lek, musik och inslag av cirkus och trolleri behandlas de stora frågorna. En fundersam och finurlig musiksaga om att växa upp – både som planterad blomma och vild människa.

Tim & Tej har hittat ett frö! Men vad är det som finns innanför det där hårda randiga skalet? Och hur kommer det sig att fröet har hamnat här, och var kommer det egentligen ifrån? Tim & Tej stoppar ner fröet i en kruka full av jord och ger det både vatten, sol, luft och kärlek. Men varför händer det ingenting? De väntar och väntar, men fröet vill aldrig börja gro.

Tillsammans med publiken utforskar Tim & Tej vad som växer upp ur krukan. Tej önskar sig något som luktar gott och Tim som alltid är hungrig vill ha något att äta. Men vad ska de göra för att det ska komma upp något ur krukan? Vad behöver fröet för att växa, och vad behöver vi människor för att växa? Vad är det att vara mogen och hur kan vi hjälpa varandra att blomma ut?

Alla artister →