medlemskap

Ett medlemskap i Musikcentrum Syd innebär tillgång till ett starkt community av frilansande artister i södra Sverige, tillgång till coaching och strategisk stöd kring ditt varumärke samt marknadsföring på lokala, nationella och internationella musikaliska marknader.

Ditt medlemskap är också betydelsefullt för Musikcentrum Syd som organisation! Som medlem har du möjlighet att påverka vår verksamhet och att kunna visa att vi har betalande medlemmar är också helt centralt för att vi ska få tyngd i förhandlingar, när vi söker finansiering och mycket annat som behövs för att vi ska kunna bli en ännu starkare röst för det fria musiklivet i södra Sverige!

Som medlem får du:

  • Möjlighet att vara en del av vår artistkatalog och att exponeras i vårt förmedlingsarbete på nationella och internationella mässor

  • Möjlighet att delta i vårt artistutvecklingsprogram Starta Mej!

  • Kostnadsfri kompetensutveckling i form av individuell coaching, seminarier, medlemsträffar och workshops

  • PR och marknadsföringsstöd

  • Support kring finansiering av dina projekt i form av hjälp med ansökningar och tips på stöd att söka

  • Möjlighet att ta del av vårt nätverk av musiker och nyckelpersoner i musikbranschen

  • Musikcentrum Syds medlemsutskick med information, tips & erbjudanden

  • Bevakning av viktiga frågor för fritt verksamma musiker

Villkor

Medlemsavgiften är 250 kr för professionella och yrkesverksamma musikutövare. Fyll i din ansökan så gör styrelsen en bedömning utifrån kvalité, aktivitet och erfarenhet i branschen.

Steg 1. Ansök om medlemskap i Musikcentrum Syd via länken på hemsidan. Till ansökan kommer vi be dig att bifoga information om din yrkesverksamhet. Det kan t ex vara utbildning inom musikområdet, arbetslivserfarenhet, releaser eller länk till hemsida.

Steg 2. Vi bedömer din ansökan och lämnar besked via e-post inom ett par dagar.

Steg 3. Ditt medlemskap träder i kraft när du betalat in medlemsavgiften via länken i din e-post). Du får då tillgång till all vår service och våra medlemssidor. Där hittar du allt du massor av support och behöver veta om våra aktiviteter och vår verksamhet.


Stödmedlemskap

För dig som vill stötta det fria musiklivet, utövarna och Musikcentrum Syds verksamhet går det också bra att bli stödmedlem. Priset för stödmedlemskap är 100 kr/år. Stödmedlemskap berättigar inte till rösträtt under organisationens årsmöten.

Läs mer om stödmedlemskap här →